Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epilógus

2013.06.05

Epilógus

Nem szerettem volna újra visszatérni, de ennek a bejegyzésnek az eredeti tartalmát kénytelen vagyok módosítani, ha az igazsághoz hű akarok maradni. Rá kellett magam erőszakolni, hogy azt írjam le, ami valójában történt.

Az egész tanulmány megalkotása alatt, végig abban a tudatban voltam, hogy intelligens barátaim, beavatkoznak, ha az itteni emberek nem tesznek semmit a katasztrófaveszély elhárítása érdekében. Ezért, a legnagyobb lelki nyugalomban szereztem meg, az egyre mélyebbre hatoló ismereteket. Nagyon megrázott, amikor kiderült, hogy nem kívánnak beleavatkozni, és a földi illetékesek is teljesen elzárkóztak előlünk, semmiféle segítőszándékú gondolatot és magatartást nem mutattak az emberiség megmentésével kapcsolatosan.

Teljesen besokkoltam, és a mínusz egyesen élőkkel is összevesztem.

Nagyon sok időnek kellett eltelni, hogy megnyugodjak, és megértsem, hogy miért nem segítenek az ártatlan embereken.

Az egész tudományos anyag átadása, a segítő szándékot bizonyítja, nem ők tehetnek róla, ha az emberiség nem élt vele, a szívük velem dobogott és dobog a mai napig is, és legalább akkora szomorúsággal figyelik az itteni eseményeket, mint ahogyan én.

Valószínű, hogy azért mondták nekem az inga jelein keresztül, hogy megbüntetik a vétkeseket, hogy doppingoljanak, és teljes odaadással figyeljek az általuk ismert, igazi tudásra. Ha elárulták volna, hogy nem fognak erőszakosan fellépni a mi hullámhosszunkon, akkor annyira kétségbeesek, hogy nem tudom befejezni a munkát, és nem lesz dokumentálva az emberiség szempontjából még sok további fontos ismeret.

Másrészt, azt is remélték, hogy talán megijednek a felelősök, és félelmükben tesznek lépéseket, a katasztrófa bekövetkezésének megállítására. Sajnos nem gondolták, hogy ennyire elvetemült és gátlástalan ez a világ.

Azt is megértettem, hogy amíg nem támadják és bántják Őket, nem avatkoznak egy másik hullámhossz dolgaiba, csak a segítő szándék vezényli a mási hullámhosszon élőket.

Ha rossz szándékkal, ártóan törnének rájuk, ami nagy energia szintű hullámhosszunkról, azt is fölényesen kivédenék, olyan fejlett technikai tudással rendelkeznek.

Erről azért írok, mert sajnos a mi nagyreményű tudósaink inkább gondolkodnak azon, hogyan kellene a mínusz egyeseket elpusztítani, mint baráti szándékkal közeledni.

A tudomány ebben a világban öncélú, már régen nem az emberiség javát szolgálja, saját kis dicsőségeket, hírneveket, kényelmes ranghoz illő állásokat, presztizst jelent, hogy a többi ember vegye végre tudomásul, hogy ők a favoritok.

Talán tudomásul is vennék, ha őket szolgálnák, de amióta írom ezt, az anyagot, mást sem tettem, mint kérjem tőlük a segítséget, de, hát hogy is ereszkednének le hozzám, és milyen alapon „kontárkodom” én a nagyok dolgaiba? Hiszen barátaimmal mi csak az emberiség „javát” szolgálnánk, ha hagynák.

Rengeteg segítséget kértem a világ minden tájáról, illetékes szervezeteket, tudományos intézményeket, mindent tudok bizonyítani, de válasz sehonnan sem érkezett.

Nagyon hamar felismerik, hogy ez a dolog bizony számukra nagyon nem jó, mert, ha mindenkinek jó lesz, - már pedig bátran kimerem jelenteni, mindenkinek nagyon jó lesz, egyszer- akkor ők többé nem lesznek kiváltságosak- megszűnnek a hatalmi pozíciók, nem lehet többé magas lóról dirigálni, hatalmas pénzekért.

Gondolkoztak már azon, hogy kik végzik a termelő munkát? Kik tartják el a dirigenseket?

És mégis kik részesednek az élet örömeiből a legkevésbé? Kik azok, akik sóvárogva nézegetik az utazási magazinokat, a jobb ételeket, italokat? Állandóan kuporgatnak, és nem jutnak semmire?  Elfogadják, hogy ez az élet rendje, mindig volt gazdag és szegény?

Nem kellene így lennie, a mínusz egyen és a 0.5 hullámhosszon sem így van, mindenki egyformán élvezi az életet, barátságban, egyetértésben, a magas intelligencia szint és tudás elhozta számukra a „mennyek országát.”

Bocsássanak meg azok a becsületes tudósok, akiket nincs szándékomban megbántani, mert tesznek és akarnak tenni az ügyért, mert ilyenek is vannak, csak nem tudták meg időben a weblapom tartalmát, és a katasztrófa megelőzését már nem tudják megoldani, erről lekéstek.

A katasztrófa be fog következni, fájdalommal tölt el, hogy időben értesítettem minden illetékest, és nem hallgattak meg, illetve, mindent megtettek, hogy ne tudódjon ki.

Barátaim, már csak a katasztrófa után bekövetkezett szörnyű állapotok helyreállításában, tudnának tanácsaikkal segítséget nyújtani.

A düh és szomorúság váltakozik bennem, amikor Orbán Viktorra gondolok a paksi atomerőművel kapcsolatosan, mivel nagyon jól tudja, hogy a weboldalamra leírt összes energianyerési módszer működőképes, és nagyon olcsó, biztosíthatná a magyarok energia függetlenségét, megszüntethetné a szegénységet és nyomort.

Egy személyben eldöntötte, csak is azért, hogy a saját hatalmát ne érezze veszélyben.

Gyorsan lépett, mert, ha felébred a magyar, és rájön, hogy minden egyes szó igaz abból, amit leírtam, a későbbiekben se változtathasson, hiszen a szerződés már kötelez.

Téved Orbán Viktor! Azt üzenem neki, hogy nincs az a szerződés, ami őt meg fogja védeni, a katasztrófa ereje sokkal nagyobb, mint az övé, az indulatokat semmi nem fogja többé kordában tartani, és nem egy „fortyogó vulkán tetején” ül, hanem egy időzített bomba felett, aminek, a működésbe lépésének én már tudom a pontos időpontját. Ne érezze magát nyeregben, mert eljön az, az idő, amikor mindenki megbűnhődik a gaztetteiért.

Nagyon sok a párhuzam az Orbán és kormánya politikája és a második világháború politikája között.

Vedd el a zsidóét és add oda másnak - vedd el azoktól, akik nem hódoltak be, és add oda másnak

Hagyd magára a védteleneket, szegényeket, rokkantakat, hajléktalanokat, vedd el az életterüket, még gázkamrára sincs szükség - Ha elvetted nyírd ki a zsidókat, nem kell soha többé visszaadni

Erre mondják, hogy a történelem ismétli önmagát.

Nem, kérem, nem a történelem, hanem az újraszületett tudatok, amelyek egy másik testben, ott folytatják, ahol abbahagyták. Pontosan annyi év telt el azóta, hogy újraszülettek, felnőttek. A tudat megőrzi a rá jellemző mentalitást, és olyan irányt követ, amit már előző életeiben gyakorolt. Az Orbán hívei pedig megfelelnek azoknak az embereknek, akik, annak idején a zsidók gázkamrába hurcolásánál tapsoltak.

Egy gonosz, primitív tudat csak a 0.5 –s hullámhosszon válik intelligenssé, amikor a régi tudati elektron minták kivonzódnak és elfelejti a saját beállítottságát.

Azok az emberek, akik értik, hogy mi a lényege a mínusz egyen élők tudományának, és segíteni szeretnének, akkor őrizzék meg ezt az írást, és ha netalán az ellenségek likvidálnák, akkor vegyék elő az utókor számára. A katasztrófa senkit nem kímél meg, lehet, hogy én is elpusztulok, nem tudom, hogy barátaim meg tudnak –e menteni, vagy sem.

Igazán nem szeretném túlélni, sok komoly betegségből hoztak már vissza az életbe, pedig könyörögtem nekik, hogy hagyjanak meghalni, mert én ebben a világban már nem tudok élni. Valamiért nem hagynak átmenni, talán van még feladatom a Földön.

Egyben teljesen biztos vagyok, ha én el is megyek innét, az írás megmarad, leírtam a jövő tudományát, ami elhozza az emberek számára a sokkal szebb és igazságosabb világot.

Synux