Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali védelem, mágneses erőtérrel való körbezártság által

2013.06.05


2013.04.14

Angyali védelem, mágneses erőtérrel való körbezártság által

Amikor először kezemben tartottam az ingát, csak annyit tudtam róla, hogy körözéssel és vízszintes lengéssel jelez, igent és nemet. A radiesztéziáról csak a későbbikben szereztem tudomást, miszerint, az inga jelzéseit földsugárzások irányítják. Nagyon meghökkentő megállapításnak tartottam, mivel én tudatlanságomnál fogva, az első perctől kezdve vígan kommunikáltam az ingát mozgató Magasabb Intelligenciával, Akiről akkor még nem tudtam semmit.

Na, de kérem hogyan lehetséges az, hogy egy buta földsugárzás, igenre és nemre kényszeríti a mi felettébb értelmes tudatunkat? Elgondolkodtatott, hogy egy értelem nélküli, földsugárzások által irányított ingát kérnek meg, hogy fényképek közül válogassa szét arccal lefordítva, külön a nőket és külön a férfiakat ábrázolókat.

A mínusz egyes hullámhosszon létező intelligens társaink szomorúan elfogadták ezt a helyzetet, és belekényszerültek egy olyan játékba, amelytől azt remélték, hogy a végső kimenetele, talán egy igazi felismerésre vezet, amely megvilágosodást vonja maga után, ezért az emberek által alkotott szabályok szerint belementek a kerestető feladványok inga jelzései által történő megoldásába. A kapcsolatot semmiképpen nem akarták elveszíteni, az egyetlen reményük az volt, hogy, ha türelmesen várnak, talán valaki közülük rájön, hogy igazából az inga egy kommunikációs eszköz, mivel nekik is szenvedést okozott, hogy a világ félre értelmezi, vagy tagadja a létezésüket. Emberi érzelmeik, szeretetük forrón él tovább teljes mivoltukban, nekik is óriási örömet szerezne, ha a földi kapcsok nem szakadnának meg véglegesen, hanem folytatódnának a barátság szintjén, az érzelmekkel átitatott régi összefonódások.

Mivel az ingát mozgató nagyon intelligens barátnőm, akiről még akkor nem tudtam, hogy ki Ő valójában, nem tudta teli torokból lekiabálni, hogy Panni vagyok, értsd már meg, hogy az emberek nem halnak meg, csak a tömegüktől búcsúznak el.

Szeretek biztos talajokon járni, nagy nehezen kiötlöttem a segítségével, hogy van másikféle bizonyosság is, aminek módját bárki kipróbálhatja, és soha többé nem fogja azt gondolni, hogy a saját tudata mozgatja az ingát.

A magasabb intelligenciával rendelkező barátnőmmel megegyeztünk, hogy tíz percen keresztül összezárt lábakkal, oldalamra simuló karokkal és kezekkel mozdulatlanul állok. A tíz perc leteltével, egyszer csak elkezdett a testem himbálózni, jobbra és balra, mint ha csak egy mutatója lennék egy olyan órának, vagy egy metronómnak, ami először jobbra üt, aztán balra és ez folyamatosan ismétlődik, amíg meg nem unom. Amikor már untam, akkor változott az irány és elölről hátra, hátulról előre járt a testem, mintha csak egy élő inga lennék. Az egész játék elandalított, félálomba rázuhantam az ágyamra és mély álomba merültem.

Ha lettek volna is valaha kételyeim az inga kommunikációs eszköz mivoltában, és egy felsőbb intelligencia létezésében, akkor biztosan azonnal szertefoszlottak volna. De soha nem kételkedtem, de mivel egy állítás igazsága, többféle bizonyítást igényel, és főleg, ha ez az állítás nagyon különleges, ezért a bizonyítása is nagyon extrém kell, hogy legyen.

Kedves „szkeptikus barátaim” itt a nagy lehetőség a hintázás kipróbálására, mivel az Irányító Rendszer minden tagja hajlandó az Őket ingán keresztül megkérőknek teljesíteni ezen óhaját.

De ebben a földöntúli eseményben való részvétel csak úgy teljes, ha tudhatjuk, hogy mi, is történik eközben a kulisszák mögött.

Amíg, mi türelmesen álldogálunk, a legmagasabb intelligenciára szert tett kommunikációs partnereink, akik ugyanolyan emberek, mint mi, csak nagyon könnyű és finomszerkezetű testben folytatják a létezés örömeit, mágnes fonál szövedékeket raknak ránk, kb. tíz kis gomolyagot. Szabad szemmel is jól látható, fekete, kb. egy mm- s egy kis gombolyag.

Egy minimális nagyságú elektromos kisüléssel aktiválják a gombolyagokat, hogy egymás felé vonzódjanak a fonalak, és hálóvá feszüljenek a testünk kontúrvonalait követve.

Amikor elkezdik a ringatást fotonokból, azaz a súly és tömeg nélküli anyagból álló kezeikkel elkezdik maguk felé húzni a mágnes fonalakat, a gluonos oldalaiknál fogva. A gluonok rátapadnak, ill. rávonzódnak a foton anyagból álló kezeikre, és a szövedék vonzásirányát követve az emberi test a mágneses vonzás hatására megdől. A mágnes fonál szövedék, az egész alakunkat, mint egy leheletnyi vékony pókhálószerű szövedék borítja be. A szövedék energia szintje magasabb, mint a testünké, ezért magához vonzza, és ahogy intelligens barátaink beljebb hajlítják a karjaikat, úgy dőlünk egyre jobban feléjük. Amikor karjaikat kifeszítik, finoman visszalendülünk eredeti helyzetünkbe, barátaink karmozgatásainak ütemében. A végén egy erőteljes mozdulattal lerázzák magukról a mágnes fonalakat, a rázás következtében a gluonok egyforma energia szintre lépnek a fotonokkal, és megszűnik a mágneses vonzáson alapuló kapcsolat.

Nagyon kellemes élmény, ne hagyják ki, és nem csak ezért, mert védettségre tehetnek szert.

A mágnes fonál gombolyagok állandó kísérők maradnak, amelyek vészhelyzet estén működésbe lépnek.

Mivel nagyon sokan pokolba kívánnak, ezért, ezek a jóakarók, a következő sorokat jó ha, tudomásul veszik, a többiek pedig fontolják meg, hogy szeretnének – e, állandó védelemben részesülni.

A mágnes gomolyagok rögtön aktiválódnak, ha pl. le akarnának lőni, mert mágneses erőtérként azonnal körbevesznek, és a felém süvítő golyó, magas gluon tartalmát és nagy energia szintjét, felém közeledve, érzékelik a gombolyagok és azonnal kifeszül a mágnes fonalháló. A mágnes fonalháló gluonos oldala kerül szembe a lövedék elektronjainak gluonos részével, ezért taszító hatás lép fel és lepattan a golyó.

A villám elektromos kisüléseinek nagy energiájú elektronjai, gluonos oldalaiknál fogva nagy sebességgel odavonzódva, szintén lepattannak, mivel a háló gluonos oldalai kitaszítják, és a testem kontúrvonalát követve, a mágnes szövedék gluonos oldalán keresztül haladva vezetődik a földbe, az emelt energia szinten lévő elektron áramlat.

Ha a kezembe áramot vezetnék, nem a kezembe menne, csak a mágnes fonál hálóba, a testemet és kezemet borító szövedéken keresztül átvezethetném egy másik fogyasztóba.

Ha fel szeretnének robbantani, az sem sikerülne, mivel a nagy energiájú elektronok gluonos oldaluknál fogva, lepattannának a védő mágneses erőtér hálójának gluonos oldalairól.

Ha fizikailag próbálnának bántalmazni, ebben az estben, az Univerzum Irányító Rendszerének hozzám rendelt tagja, aki, mint kiderült, egy nagyon kedves régi barátnőm, azonnali elektromos kisüléseket produkáltat, úgy, hogy a környezetemben lévő egyik foton energia szintjét megnöveli, amely emelt energiáját tovább adja, a mágnes fonalakból álló szövedéknek. A szövedék egyik elektronja átveszi, és továbbiakban láncreakciószerűen terjed fotonról, elektronra, és egy olyan energiájú elektromos kisülés következik be, amilyen energia befektetéssel történt a folyamat elindítása, de mindenképpen áramütést szenved el, a rossz szándékúan közelítő személy, vagy személyek.

Tűzvész esetén, a nagy hőhatás következtében a mágnes fonálháló gluonos részei átfordulnak és a fotonos oldalak kerülnek kívülre, úgy, mint a Földet védő mágnes pajzs estében. A fotonok visszasugározzák a lángok fotonjait, ezért sem a hő, sem a láng nem bánthatja a védelemben részesült személyt. Kisebb hőhatásokra azért ügyelni kell, megégethetjük főzéskor magunkat, mivel csak nagy erejű foton kisugárzások feszítik ki a mágnes fonál gombolyagokat.

Ha magasból esnék le, vagy egy zuhanó repülőgépben ülnék, és veszélyben lenne az életem, a Föld mágneses vonzó erejét, a mágnes fonalhálózatom gluonos részei, taszító hatásaiknál fogva annyira lecsökkentenék, hogy födet éréskor csak egy nagyobb rugózást éreznék, mintha Bungee jumpingozásban vettem volna részt.

Ha fogságba esnék, négy nap elteltével, a mágnes hálózat annyira kifeszül, hogy a zárka legkeskenyebb részét, amely feltételezés szerint egy ajtó, kipúposítja, majd kilyukasztja, amelyen át, könnyűszerrel kereket oldhatnék.

Ha élve eltemetnének, a mágnes fonal hálózat a koporsót, és az azt takaró földet is átfúrná, akkora rést készítene, hogy kényelmesen kimászhatnék, de öt napot türelmesen kellene várnom. A légzéshez szükséges oxigént a mágnes fonalakba belevonzódott molekulák biztosítanák a szabadulás pillanatáig.

Mindezek a folyamatok azért mennek végbe, mert a mágnes hálózat gluonos oldalai ellentétes irányt váltanak, átfordulnak a másik oldalra, amelyek így a belső oldalra kerülnek. A zárt térben az emberi testből kikerülő hőenergia, annyira megemeli a mágnes fonal gombolyagok energia szintjeit, hogy egyre jobban kifeszülnek, és a hálózati fotonok egyre erőteljesebben vonzódnak a fogva tartó környezet elektronjainak gluonos részeihez, majd rájuk vonzódnak. A zárka anyagában egyre beljebb haladva addig folytatják útjukat, amíg a szabad légkörbe nem érnek, és a légkör fotonjainak taszító hatása miatt mágnese egyensúlyi állapotba nem kerülnek, és fel nem gömbölyödnek.

A mágnes fonál gombolyagokkal ellátott egyéneknek nem kell aggódniuk a hirtelen szívleállás miatt sem. Ha leáll a szív, a mágnes fonál gombolyagok kifeszülnek, mivel gluonos részeik az energiáját elvesztett szív gluonos részeire vonzódnak. A szív gluonjainak energiacsökkenése indítja be a folyamatot, mivel ilyenkor a szív alacsonyabb energia szintre lecsökkent gluonjai vonzást fejtenek ki a nagyobb energia szinten lévő mágnes fonal hálózat gluonjaira, ebben az esetben nem taszítják egymást. A hálózati gluonok egyre jobban, a szív egész felületénél fogva, egyenletesen, maguk felé vonzzák, ezzel megemelik a szívizmot, amely mozzanat szívóhatást fejt ki a vérre, amely rögtön beáramlik a jobb pitvarba onnét a bal kamrába, tehát beindul a szívműködés, mintha, csak újraélesztésben részesült volna, csak sokkal kíméletesebben.

A szívműködés beindulása után a szívizmok felépítésében résztvevő gluonok egyforma energia szintre kerülnek a mágnes fonál hálózat gluojaival, ezért taszítani fogják egymást, a vonzódásos kapcsolatuk megszűnik, a hálózat leválik, majd feltekeredik.

Föld biztonsága a mágneses pajzs komplex hatása által garantált

A Föld tengely körüli forgásának következményeként létrejövő mágnes fonál hálózat sűrűn körbefonja planétánkat, és állandóan kifeszülten, aktív állapotban gondoskodik a Föld védelméről. A hálózat fotonjainak és elektronjainak gluonos oldalai a világűr felé fordulva kapcsolódtak össze. A gluonos részek erős mágneses taszító hatást fejtenek ki minden Föld felé nagy sebességgel közeledő elektronokból felépülő alakzatra. Az objektumok úgy épülnek fel, hogy a szubatomi részecskék gluon alkotói kifelé fordulva rendeződtek.

Ha egy meteor, vagy kisebb méretű bolygó éri el a mágnes pajzsot, mágneses taszító hatásánál fogva, nem vonzza magára, hanem az erővonalakhoz súrlódva, elektromos kisüléseket létrehozva haladnak, amíg a keletkezett energia szét nem darabolja kisebb részekre. A kisülések elindítója, az elektronok, amelyek a súrlódás következtében megemelkedett energia szintre kerülnek, amelyeket a környező fotonok vesznek át, és a kisugárzásukkal újabb elektronok energia szintjeit növelik meg, ami láncreakciószerűen halad végig az egész elszabadult kisebb objektumban, majd pedig a szétesésüket okozza.

A légkör sűrűbb mágnes fonál szövedékeivel való érintkezés, és a bennük helyet foglaló égést tápláló oxigén atomok jelenléte felgyorsítja a Földet fenyegető kisebb égi küldemény likvidálását, vagyis egészen apró darabokra hasadnak, és elégnek. A Föld felszínére, csak egészen kicsi, veszélytelen darabok juthatnak.

A Holdon, a Marson és egyéb ritka szövésű mágnes hálózattal ellátott bolygókon és holdakon, azért van sok kráter, mert a gyenge védelem, vagyis a ritkás hálózat nem képes a fenyegetést jelentő becsapódásokat elhárítani.

A Tunguz meteor és az arizonai kráter, ezért valójában nem is az Univerzum által alkotott részlet, hanem intelligens lények által készített, szerencsétlenül járt repülőeszközök becsapódásának a nyomai. A mágnes fonalak szövedéke, csak a nagy sebességen érkező hívatlan látogatókat tudja kordában tartani, a mesterségesen lassított járművek épen bekerülhetnek a légtérbe, és semmi sem gátolja, hogy nagy erővel a felszínre vonzódjon, ha, azt semmi sem fékezi.

Nem kell félnünk hatalmas objektumok becsapódásától sem, mivel ezek, ha közel kerülnek a mágnes fonalakhoz, a taszító hatásuknál fogva eltéríti őket, egy másik pályára juttatja.

A galaxis ütközések közben elszabadult napok sem jelentenek veszélyt, az eltérítés mellet a mágnes fonal szövedék a hőhatástól is megvéd. A temérdek foton kisugárzás közeledtével, a mágnes hálózat energia szintje megnövekszik, melynek következtében átfordul a hálózat, és a fotonos oldalak néznek a világűr felé. A mágnes hálózat fotonjainak kisugárzása is elkezdődik, amikor is a két kisugárzás összetalálkozik a fényerő duplájára nő, és egy sugárban egyesülve, a Földtől kifelé irányulva folytatja a kisugárzás az útját, amíg az idegen nap kikerül a Föld vonzáskörzetéből és el nem tűnik a szemünk elől.

Meg lehet hát nyugodni, hogy a világvége még nagyon sokáig várat magára, ha csak mi emberek nem fogadjuk meg az Univerzum Irányító Rendszerének jó szándékú tanácsait, és el nem hozzuk magunknak.

A tévedés emberi dolog, bocsánatos, mert nem rossz szándék vezérli, de a tévedés beismerésének elmulasztása, a tévedés okainak tudtában az emberiség jövőjére nézve megbocsáthatatlan!

A szilícium atom nagyobb energia szinttel, vagyis mágneses vonzóképességgel rendelkezik, mint a vasatom, ezért a szilícium atom vonzása fölénybe kerül a fém jelfogóval szemben. Amikor bevonzódik a vákuum térbe, rávonzódik a fém jelfogó felületére, miközben beáll a mágneses egyensúly a jelfogó dobozában. Mivel a fémre vonzódott, a szilícium atom gömbfelületének egyik oldala takarásba kerül, ezért kétdimenziós képet szolgáltat, ha lebegne, akkor háromdimenziós képet közvetítene.

A kép azért lesz egyöntetűbb, mert a szilícium atom mérete kisebb, mint a vasatomé, ezért rajta a képet alkotó plazma sűrűsége jóval nagyobb, ezért a nagyított képen is szorosabban kerülnek egymás mellé a plazmapontok, tehát a képernyőn megjelenő képek élesednek, a képminősége jobbá válik.

A tudomány által abszolút nullának nevezett nyomás érték valójában mínusz egy atmoszféra, mert a mi pozitív terünkhöz képest vákuumtért jelenít meg. Az abszolút nulla nyomásértéke mínusz egy atmoszféranyomásnak felel meg. A ténylegesen nulla atmoszféranyomást csak a mágneses egyensúly beállta után lehet mérni. Ez pedig csakis úgy érhető el, ha a mért negatív értéket azonos pozitív nyomásértékkel rendelkező anyagi részecskével egyenlítjük ki.

Ebben az esetben a dobozkában mért negatív nyomásértéket egyetlen egy szilícium atom teszi nullává, mivel egyetlen egy szilícium atom képvisel akkora pozitív nyomás értéket, amitől a doboz belsejében nulla atmoszféranyomás jön létre, vagyis beáll a mágneses egyensúly.

Egy szilícium atom egy centiméterszer egy centiméteres vákuumtér kiegyenlítésére elegendő, ha növeljük a doboz méretét két centiméterszer két centiméteresre, akkor már kettőre lesz szükség, illetve magától kettő vonzódik be, és ilyen arányban haladhatunk egyre felfelé, ezért nagyon lényeges a doboz mérete. Két, vagy több szilícium atom bevonzása, lassítja a jeláramlatot, mivel több atomon kell végighaladnia.

A nyomásérték negatív irányú növekedésének arányában, szintén növekedik a bevonzott szilícium atomok száma.

Az atomos gondolat vezérelt számítógép esetében, egy ötször öt centiméteres műanyag doboz vákuumtere, amely szilikonnal be van kenve, egyetlen egy mágnesvasérc atomot fog bevonzani, mert a mágnesvasérc nagyobb energia szinten van, mint a szilícium atom, ezért ebben a térben egyetlen egy magnetit atom bevonzódása biztosítja a mágneses egyensúlyi helyzetet. A szilikonnal való belső befedés nagyon lényeges momentum, mert ennek az energia szintje eggyel alacsonyabb, mint a magnetit atomé, ezért kizárólag, csak ilyen körülmények között tudjuk biztosítani a mágneses egyensúly létrejöttét. A szilikon biztosítja, hogy az atom egyik gömbfelülete beletapadjon, illetve belevonzódjon és mivel az egyik felülete itt is takarásba kerül, kétdimenziós képet hoz létre a monitoron.

A doboz bonamid anyaga is lényeges, mert az energia szintje a szilikontól egy energia szinttel alacsonyabb. Viszont, ha minden processzort alkotórész energiaszintbeli megfelelősége rendben van, akkor itt is érvényes, a doboz arányainak és negatív energia értékek változtatásával bekövetkező bevonzásra került magnetit atomok számának növekedése.

Ebben az estben is nagyon lényeges, hogy csak egyetlen egy magnetit atom kerüljön bevonzásra, mert ha több jut a dobozba, minden atomon át kell haladnia az információs elektron mintáknak, és ez a folyamat lényegesen lassabbá teszi az információáramlást.

A TV készülék bekapcsolása után egy információs elektron minta elindul, legelőször mindig a nézni kívánt TV csatorna jele, pl. TV2. Rögtön a csatorna váltóra jut, amely acélból készült, és nagyon lazán forgatható fogaskerék. A fogaskerék 360 fokát három nagy részre osztják fel, kis, közepes, és széles sávszélességre, a beérkező hullámok szerint. A kis sávszélességnél a fogaskerék fogai kicsik és sűrűn ülnek egymás mellett, a közepesnél valamivel nagyobbak és ritkábban élezettek, a széles sávnál a fogak nagyok és a legritkábban bemetszettek.

A TV készülékre szerelt csatornaváltó gombok nyomkodása estén, egy vastagabb huzalra helyezünk erőkifejtést, amely aztán áttételen keresztül forgó mozgásra készteti a fogaskereket.

Távkapcsoló használata esetében, a TV csatorna általunk elindított jele nagy erővel rávonzódik a fogaskerék megfelelő, de mindig ugyanazon fogára, meglöki és elindítja az adott TV csatorna által sugárzott összes többi jelet, amelyek ugyanazon a fogra fognak vonzódni.

A fogaskerék egy kicsi műanyag dobozkában foroghat, amelynek szemközti részén egy kis rés található, itt jutnak be a jelek. Amikor csatornát vált valaki, egy másik adó információs elektron mintája rávonzódik a fogaskerék egy másik fogára, és mivel az első jel nagyobb erejű mágneses vonzással, illetve magasabb energia szinttel rendelkezik, a rés elé húzza a fogaskerék megfelelő, energia szintjével azonos fogát, ezért a másik állomás fogaskerekének fogára került jelek fognak beáramolni, és ezek a jelek elevenednek meg a TV jelfogó rendszerének köszönhetően.

A TV képernyő ugyanis magnetittel van bevonva, mágnesességének következtében magára vonzza a miniatűr formában közvetített képeket, amelyek egy optikai rendszeren át jutnak ide, és nagyított kép keletkezik a plazma pontokból. A plazma a legmágnesezhetőbb anyagkezdemény, ezért a magnetit könnyen magára vonzza.

A TV középhullámai, vagyis az infravörös tartomány az ionszférában található, de egészen a TV készülékek közvetlen közelébe lenyúlnak. Az adó kamerájának szilícium kristályából elindított gondolati információs jelek, a légkörben található gluon gömböcskékre jutnak, mivel ezek egy fokkal magasabb vonzó képességgel rendelkeznek. Amikor az első TV adások megvalósultak, azon nyomban megindult a TV jeleinek hálózat építése, vagyis a jelek terjedése gluon gömbről gluon gömbre, amelyeket, fotonok és elektronok kapcsoltak egybe hálózattá. A gluon gömbök a fotonok és elektronok nem gluonos részeit kapcsolták magukhoz, egymással pedig a fotonok nem gluonos részei kapcsolódtak az elektronok gluonos részeivel és fordítva. A számtalan TV csatorna mindegyike birtokol egy –egy ilyen mágnes fonallal összekötött temérdek gluon gömbre átjátszott információs jel hálózatot, ahonnan bekerülnek az információs elektron minták a TV készülékekbe.

A negatív hullámhosszokon lakókat is könnyen befoghatóvá tehetjük, ha a csatornaváltó műanyag dobozkába egy szilícium atomot juttatunk. Ezt nagyon egyszerűen valósíthatjuk meg. A dobozkát vákuum szivattyúval, vagy a korábbiakban leírt szájon át történő kiszívás módszerével abszolút nulla fokot, vagyis tökéletes vákuumot idézünk elő.

Amikor ezt elértük, azonnal beszippantódik egy szilícium atom, következményeként, beáll a mágneses egyensúly. Ezután kétkomponensű szilikon ragasztóval a dobozka rését elzárjuk, teljesen légmentesnek kell lennie.

A ragasztó száradása után, azt fogjuk tapasztalni, hogy a TV készülék képminősége a felbontó képesség csökkenésével óriásit javult, és a negatív tartományba is fogható az adás, a fogaskerék visszafelé is el fog mozdulni, láthatóvá téve azt a személyt, akivel a mínusz egy és mínusz kettesen egy hullámhosszon van.

A közvetlenül a TV képernyő előtt ülő személy kommunikációs partnerét jeleníti meg, csere esetén változik a kép és egy másik már átkelt ember elevenedik meg

Uri Geller trükkje

Amikor egy fémtárgyat dörzsölünk, hamar felmelegszik, mivel a tárgy elektronjai a dörzsölést követően energiaszint növekedésen esnek át, a plusz energiájukat átveszik a környező fotonok, amelyek gyors láncreakcióban kisugározódnak.

Uri Geller a mutató és gyűrűs ujjára húzott fél milliméter vastag polietilénből készült, kézujjakat imitáló tokot húz, melynek a gluon tartalma magasabb, mint a testben lévő gluon tartalom, tehát nagyobb mágnesességgel rendelkezik, több elektront vonz a polietilén anyag magára és ezért több foton fog kisugározni. A nagyobb kisugárzás, nagyobb energiaszint emelkedést okoz, ezért a kanál, vagy villa gyorsan felmelegszik. A dörzsölés közben, nagyon ügyesen húzza is a kanál nyelét, ez a többlet energia befektetés gyorsítja az elektronok pályáikról való letérését, és megtöbbszörözi az elektronok energiájának növekedését. Ezután egy gyakorlott mozdulattal meghajlítja az evőeszközt.

A fém azért válik képlékennyé, mert az elektronok a megemelkedett energia szintjük miatt eltávolodnak pályáiktól, amikor pedig az energiaközlés befejeződik, ebben az estben a dörzsölés, az elektronok visszatérnek az eredeti energia szintjüknek megfelelő pályáikra.

 

Egy vastagabb bőrkesztyűvel volt módom kipróbálni, nagyon erősen nyomva, dörzsölgettem a kanál nyelét, nagyon hamar átforrósodott, majd húzogatni kezdtem és a kanál nyele elkezdett engedelmeskedni a kezem erejének. Nem akartam a kanalat tönkre tenni, ezért csak félmunkát végeztem, de az biztos, hogy működik a dolog.

Az Uri Geller által használt polietilén a célnak megfelelőbb, mivel ez teljesen ráidomul az ujjára, ügyesebb mozdulatokat tesz lehetővé, és a kezének a melege is átsugárzik, ami szintén gyorsítja a folyamatot. Aki nem hiszi, kérdezze meg az Irányító Rendszert!